razvedena mama guzata

Pitaš se i razmišljaš u sebi – hej, to nije fer, moja razvedena mama se više seksa od mene! Ali kako? Ja sam mlad, potentan, sladak… ali i pored svega, ona ima mnogo više erotskih susreta. Kako je to moguće? Pa, danas smo ovde da vam odgovorimo na to pitanje. Na stranu što je ona milf, a to je samo po sebi seksi, ona ima i druge kvalitete. Neke čak ni sama ne bira svesno, ali su prosto hot!

1. Seksi razvedena mama voli uske helanke.razvedena mama šorts

Jeste li ih videli? Uske su, ponekad delimično providne i super udobne! Naravno, možda ih neke razvedene mame jednostavno nose bez ikakve želje da zavedu. Jednostavno su im preudobne. Ali mama koja redovno ljulja kukovima u ovim helankama – odiše seksipilom! Toj ženi je udobno u svojoj sopstvenoj koži, čak iako možda ima koji kilogram viška. Taj nedostatak samosvesti i velika opuštenost mogu dovesti do mnogo više zabave u spavaćoj sobi.

2. Njene godine su super seksi.

Sa godinama (uglavnom) dolaze znanje i mudrost. Iskustvo koje je skupljala čine je mnogo mudrijom, ona zna šta voli i šta želi. Seksi razvedene mame odišu tom majčinskom mudrošću koja je primamljiva mnogim muškarcima. Pred toga, svoje iskustvo koriste maksimalno i u krevetu gde se snalaze sjajno! Spremne za nove ideje i izazove, ove mame su pametne i samim tim primamljive.

3. Orgazmi, nesebičnost i razvedena mama.

Tvoja mama poznaje mnogo toga, zna svašta nešto, ali orgazmi su njena specijalnost. Možda su se vremena promenila, ali devojka u prvim danima seksualnog istraživanja ne može da se meri sa odraslom zrelom ženom. „Kako izgledam? Kako zvučim? O Bože, kakva je to bila buka? Da li bi to trebalo da se oseća tako? ŠTA SE DEŠAVA?! Jesmo li završili? Da, pretpostavljam da jesmo…”

Ukusna razvedena mama odavno je naučila kako da isključi svoj mozak, i to ostavlja prostora za savršene orgazme! Kada se seksa, ona je sto posto uključena u sam odnos, koncentriše se na svoj i u užitak svog partnera. Ako je ne poznaje dovoljno, ona ga navodi kako gde i kada da je dotakne, poljubi ili poliže. Dakle nikada nije sebična, uvek je sex za nju obostrana stvar. Orgazam je zagarantovan!

4. Joga, teretana, vežbice.razvedena mama domaćica

Mnoge razvedene mame se okreću svom telu, odlaze u teretanu, trče na traci, rade na istezanju i disanju. Istezanje i pravilno disanje čine čuda za telo. Sa odlaskom na jogu i teretanu dolazi i uska odeća koja grli njene zrele obline. Ona se znoji i postaje još privlačnija. Nema sumnje – tvoja razvedena mama je deo vlažnih snova svih momaka (i devojaka, što da ne) u teretani.

5. Pomiri se sa tim – razvedena mama je Taboo!

Ne plači, u redu je… znao si da je to istina – tvoja razvedena mama je fetiš! Ona je taboo i ona je želja mnogih tvojih drugara i vršnjaka. Tako je kako je, oni drkaju na nju, zamišljaju je, žele je. Zašto? Pa pročitaj sve prethodne 4 stavke… a da, ona je milf! Samim tim što je mama, što je starija i odiše seksipilom – momci je žele! Uostalom, znao si sve ovo, upali internet i shvatićeš 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Don`t copy text!
Call Now Button